афиш

Начало | афиш | Среща с Мери Попинз и рисунки по прозорци в театър „София“ по повод 1 юни

Среща с Мери Попинз и рисунки по прозорци в театър „София“ по повод 1 юни

Аз детето | 2017-05-27

Среща с Мери Попинз и рисунки по прозорци в театър „София“ по повод 1 юни

По повод Деня на детето представлението „Мери Попинз“ в Театър „София“ ще се изиграе от 17 ч. на 1 юни. След като видят забавната и вълнуваща история на семейство Банкс на децата им предстои среща с героите от постановката във фоайето на театъра. Очаква ги и вкусна изненада в опаковки със „златни“ звезди, които да запазят така, както го правят Джейн и Майкъл по съвет на Мери Попинз.

Всички витрини и прозорци откъм главния вход на театъра ще бъдат освободени от рекламните материали и ще се превърнат в площ за обща творческа изява на децата. Те ще рисуват по стъклата с вълшебни маркери – течни тебешири, които се почистват лесно и бързо. Пореден незабравим за децата празник се очертава в Театър „София“ на 1 юни 2017 г.

„Мери Попинз“ по мотиви от произведения на Памела Травърз
адаптация и режисура: Анастасия Събева
сценография и костюми: Андреа Паунова – Ада
хореограф: Вера Молова
Участват: Мила Банчева, Юлиян Рачков, Радина Боршош, Ивелин Николов, Йорданка Любенова, Илия Виделинов

„Спектакълът на Театър „София“ „Мери Попинз“ представя трогателната – забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас... Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката.“ – Анастасия Събева – режисьор

Билети: 6 лв. за деца и 8 лв. за възрастни.

Az-deteto.bg е медиен партньор на театър „София“Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град