сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Стария фиджет спинър вземи и в нещо ново го превърни!

Стария фиджет спинър вземи и в нещо ново го превърни!

Аз детето | 2019-01-17

Стария фиджет спинър вземи и в нещо ново го превърни!

Помните ли фиджет спинърите? Естествено, че ги помните – почти всички имахме такива. Някои и повече от един и ги носихме постоянно с нас. Постоянно бяха в ръцете ни и ги въртяхме, говорихме за тях, мислехме за тях, гледахме клипове с по-лесни или по-трудни трикове и се опитвахме да ги имитираме. Ние пък специално дори рисувахме с фиджет спинър и всъщност трябва да знаете, че ни се получи доста добре. Като всяка подобна мода обаче и тази отмина – толкова бързо и неусетно, колкото и дойде. И сега най-вероятно спинърът ви стои в някоя кутия или пък просто на бюрото, на шкафчето и хваща прах. Почти си е готов за изхвърляне. Но преди да го бутнете в кофата за боклук му дайте още един шанс. Превърнете го в удобна и практична поставка за смартфон. Как ли? Ей сега ще ви кажем!

Първо освен спинъра ще ви трябват също и силиконово лепило (вече се намира доста лесно), ножица и една по-дебела и голяма или пък няколко обикновени сламки.

Първо ако имате по-тънки обикновени сламки е добре с помощта на лепилото да ги залепите една за друга така че да направите малък наръч. Така сламките ще са здрави и ще крепят телефона ви успешно. Ако пък имате по-дебела сламка пропуснете тази част. След това разрежете сламката на три – много е важно и трите части да са равни, както и да са малко по-високи от смартфона ви, за да може да го крепят успешно.

После е много лесно! Със силиконово лепило обилно намажете ръбовете на дупките върху фиджет спинъра. Не се притеснявайте – то е прозрачно и няма да се вижда. В две от тях, които са най-близо една до друга залепете сламките като пъхнете единия им край в дупката. Трябва да са поставени прави или вертикално. Ако не са се залепили добре можете след това да облеете отгоре с още малко лепило. Третата пък залепете за останалата дупка, но хоризонтално. Така че от двете страни да стърчи малко извън спинъра.

Изчакайте около 20 минути лепилото да стегне и това е. Готови сте! Поставете телефона между сламките и сте готови! Имате си интересна поставка, която дори ще му помага да се охлажда по-добре, когато се зарежда. Още по-хубавото е, че ще можете да гледате клипчета или снимки без да се налага да го държите в ръце. Поставката можете да носите и със себе си навън. Така, когато искате да покажете на приятели някоя снимка няма нужда да си прехвърлят телефона ви от ръка на ръка. Само го сложете във фиджет спинър поставката и всички ще го виждат!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град