Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Супер Марио се завръща, но този път ще бъде анимационен герой

Супер Марио се завръща, но този път ще бъде анимационен герой

Аз детето | 2017-11-16

Супер Марио се завръща, но този път ще бъде анимационен герой

Знаете ли кой е Супер Марио? Може да не ви се вярва, но когато ние и родителите ви бяхме деца, той беше върха на технологията. Надяваме се, че поне сте чували за него, защото той беше част от една от най-известните електронни игри правени някога. Днес с умиление си спомняме как прекарвахме часове с тази игра. Да не говорим, че не познаваме човек, който поне веднъж в живота си не е играл на една от най-великите видео игри създавани някога. Супер Марио за нас беше синоним на електронна игра и забавление. След като сме тръгнали да си признаваме трябва да ви кажем, че се е случвало един-два пъти дори да не ходим на училище, за да играем с любимата игра. Все пак бяхме толкова близо да помогнем на симпатягата с мустаци да спаси принцесата от дракона. В сравнение с графиките на игрите, които вие днес познавате тази на Супер Марио изглежда като нарисувана от неталантлив слон и въпреки това понякога се случва да си я пускаме и да си припомняме добрите стари времена.

Сега ако си мислите „Припомняйте си ги, няма лошо, ама ние си имаме по-интересни“ помислете пак. Убедени сме, че много скоро и вие ще го харесате макар и в ролята му на герой от анимационен филм. Universal и техните партньори от Illumination, които направиха трилогията „Аз, проклетникът“, са в процес на разработката на анимационен филм, посветен на Супер Марио. Все още не се знае какъв точно ще е сюжетът, но това си е наистина впечатляващо, като се има предвид, че създателите на играта „Нинтендо“ не дават права за екранизацията на своите игри. Едно от малкото изключения е игралният филм за Супер Марио от 1993 година, който признаваме, не сме гледали, въпреки цялата ни обсебеност от играта. Според източници на новината, ако новият филм има успех, то най-вероятно ще се появят и други такива по други интересни игри като Донки Конг и Зелда.

Играта за Супер Марио се появява за първи път през 1985 година и оттогава Марио и брат му Луиджи стават част от огромна империя, която се развива и до днес!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град