новини детски

Начало | новини детски | Чейс Купър отново е тук за нови приключения със своя шести „Дневникът на един нинджа“

Чейс Купър отново е тук за нови приключения със своя шести „Дневникът на един нинджа“

Аз детето | 2020-06-13

Чейс Купър отново е тук за нови приключения със своя шести „Дневникът на един нинджа“

Готови ли сте за щуро приключение? Аз съм Чейс Купър, а това е моят шести нинджа дневник. Както обикновено, в училище „Бюканън“ дебнат неприятности. По коридорите върлува бандит, който краде от невинните ученици и с всеки изминал ден става все по-дързък. И ако дотук ситуацията не е достатъчно шантава, то на помощ ми се притичва най-неочакваният съюзник – Уайът. Аз обаче имам лошото предчувствие, че цялата тази работа е много по-дебела, отколкото всички си мислят. Ако знаех, че ми предстои да разкрия най-лудия заговор, за който това училище е чувало, тогава може би щях да си остана вкъщи… Ха! Кого занасям? Никога не ми се е удавало да стоя далеч от неприятностите. Затегнете коланите, приятели, това ще е едно щуро приключение.

През месец юни ИК „Хермес“ ще зарадва малките читатели с шестата книга от забавната поредица на Маркъс Емерсън. Това ще бъде първото заглавие от редица интересни четива за деца и юноши, които издателството ще публикува през лятото.

Маркъс Емерсън е автор на над 75 книги, но най-голям успех постига с поредицата „Дневникът на един нинджа“. За себе си писателят споделя: Старая се да създавам книги, които са интересни, забавни и вдъхновяващи не само за децата, но и за възрастните, които тайничко отказват да пораснат. Роден в Южна Корея, когато е на девет години, той се премества със семейството си в Савана, Илинойс, после – в Хавай, и накрая се установява в Айова. Рисува от малък и пише първата си история в осми клас. Почитател е на комиксите, видеоигрите и научнофантастичните филми. Има бакалавърска степен по графичен дизайн.

Маркъс Емерсън е псевдоним, който самият той споделя, че използва: за да заблудя хората, че съм писател, когато в действителност съм просто едно дете, което не иска да порасне.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град