спорт

Начало | спорт | Тенисистът Димитър Кузманов ще спортува с децата от Благоевград на 10 януари

Тенисистът Димитър Кузманов ще спортува с децата от Благоевград на 10 януари

Аз детето | 2019-01-08

Тенисистът Димитър Кузманов ще спортува с децата от Благоевград на 10 януари

Димитър Кузманов ще подари незабравими емоции на деца и приятели на тениса в Благоевград. Втората ракета на България ще гостува в зала „Скаптопара“ на 10 януари от 13 часа. В залата ще бъдат изградени миникортове, а изпратилият най-силната си година тенисист ще играе срещу всички желаещи по време на специалната среща, чийто домакин ще бъде община Благоевград. Кузманов ще зарадва присъстващите и с автографи върху специални картички, посветени на участието му в Sofia Open 2019. Изключително силното четвърто издание на турнира е от 3 до 11 февруари. Мико ще покани лично благоевградчани да се насладят на играта на звездите от световния елит и да подкрепят българите в София.

Кузманов заминава за турнири във Франция за старта на сезон 2019, но точно преди това ще зарадва любителите на тениса и децата на Благоевград. Мико и община Благоевград ще направят някои от присъстващите още по-щастливи. Кузманов ще изтегли имена на късметлии, които ще получат билет за всички състезателни дни от Sofia Open 2019.

Седем играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка (Швейцария) са сред големите звезди, потвърдили участие. Българските любимци Адриан Андреев и Димитър Кузманов се включват с „уайлд кард“ директно в основната схема на турнира и разчитат на българската публика за мощна подкрепа в „Арена Армеец.“

Снимка: организаторите



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град