За родители

Начало | За родители | Ценни съвети от водещи специалисти за родителите в онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“

Ценни съвети от водещи специалисти за родителите в онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“

Аз детето | 2020-10-17

Ценни съвети от водещи специалисти за родителите в онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“

Ценни съвети от водещи специалисти по майчино и детско здраве очакват днес бъдещите и настоящи родители по време на онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“. Събитието започва в 16:30 часа и ще се излъчва на живо на Puls.bg, както и в социалните мрежи на медията.

Акушер-гинекологът д-р Иван Диков от УСБАЛАГ „Майчин дом“ ще говори по тема, която вълнува повечето бъдещи майки – повръщането по време на бременността. Специалистът ще разясни дали то е опасно и в кои случаи жените трябва да потърсят медицинска помощ. Д-р Румен Велев, изпълнителен директор на II САГБАЛ „Шейново“, ще сподели как позицията на бебето преди терминa може да повлияе върху начина на раждане.

Друга важна тема, която онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“ ще засегне е кърменето. Консултантът по кърмене Ася Демирева ще отсее фактите от заблудите около този процес.

Експертите ще дадат съвети за това как бъдещите майки да се справят с косопада вследствие на бременността и какви са ползите от приема на пробиотици за нея и детето. Психологът Лучия Таскова ще обясни защо децата лъжат и какво се крие зад опитите им да ни подведат. Водещ на онлайн изданието ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg.

По традиция гост на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъде и популярна личност, която ще се покаже в непозната роля – тази на родител. Този път топ моделът Диляна Попова ще разкрие на какво я научи синът й Борил.

Може да зададете предварително въпроси към специалистите ТУК, както и да се регистрирате безплатно, за да получите повече информация за програмата и лекторите. За регистриралите се ще има специална томбола с интересни и полезни награди.

„Форум бременност и детско здраве“ се провежда с генералното партньорство на Lactoflor и Parusan, и с подкрепата на Sensibel Nachtkerzen и Select Asset Management.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Новините родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, Grazia Online и София играе/Sofia plays.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град