спорт

Начало | спорт | Турнир по кикбокс за деца в стил киклайт контакт ще има във Варна

Турнир по кикбокс за деца в стил киклайт контакт ще има във Варна

Аз детето | 2019-09-02

Турнир по кикбокс за деца в стил киклайт контакт ще има във Варна

Спортен клуб по кикбокс и муай тай „ЙОРК“ (Варна) организира на 07.09.2019 г. домакинството на открит детски демонстративен турнир, стил киклайт в ринг, в град Варна кв.„Вл. Варненчик“ във физкултурния салон на училище „Св. Патриарх Евтимий“ от 09:30 часа, съобщават организаторите. Възрастовите групи ще бъдат: деца 7-8 г./9-10 г./11-12 г. Целта на мероприятието е популяризирането на кикбокса и повишаване техническата и психофизическа подготовка сред децата, които нямат възможност да участват на рингови дисциплини.

Идеята на организатора, в лицето на Станислав Бахчеванов, е да няма допускане на никакви силни удари, с цел опазване здравето на състезателите и връчването на награди за всички участници под формата на грамоти, медали и подаръци.

Поканени за участие са всички клубове които работят с тези детски възрастови групи. Мероприятието е под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай организирано от Спортен Клуб кикбокс и муай тай „ЙОРК“ (Варна), кметство Владиславово, Община Варна и училище „Св. Патриарх Евтимий“ с мото „Спортът е бъдещето на децата“. Ето какво заяви и самият г-н Бахчеванов, който е член на управителния съвет към БККМТ и национален селекционер по кикбокс: „Това разбира се ще помогне и за израстване в чисто технически и психофизически аспект на децата, занимаващи се с кикбокс и бойни изкуства.“

Входът е свободен за всички желаещи да посетят събитието.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град