Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Улица „Сезам“ и „Том и Джери“ оживяват на голям екран през 2021-ва

„Улица „Сезам“ и „Том и Джери“ оживяват на голям екран през 2021-ва

Аз детето | 2019-03-15

„Улица „Сезам“ и „Том и Джери“ оживяват на голям екран през 2021-ва

Помните ли Голямото пиле? Не? То е жълто и... а.... голямо... Добре, но няма как да не сте чували за Бисквитеното чудовище, синьото, което яде бисквити. Да, точно така! А какво ще кажете за малкия и сладък червен Елмо. Е, всички те са популярни герой от детското предаване „Улица „Сезам“. По-малките от вас сигурно не се сещат за него, но родителите ви са отраснали със забавното предаване. Както и с „Том и Джери“. Със сигурност няма как да не сте чували за най-популярните котка и мишка в целия свят. Толкова пъти сме ги гледали, че все още помним всеки епизод наизуст. Така де, помним как се гониха насам-натам и какви бели правеха, защото те не казваха нищо. Но пък беше толкова забавно! Вече не правят точно такива детски филмчета или поне не правеха досега.

Чисто нови, при това игрални филми за „Улица „Сезам“ и „Том и Джери“ ще излязат на екран през 2021 година и ние много се вълнуваме и се радваме за което. Тези филмчета бяха брилянтни и се надяваме и сега да си останат такива. Снимките за музикалната продукция „Улица „Сезам“ ще започнат през юни. Главната роля е поверена на актрисата и носителка на „Оскар“ Ан Хатауей. Тя ще си партнира с класически персонажи като Голямото пиле, Елмо, Оскар, Бисквитеното чудовище и други от едноименната телевизионна програма, която тази година отбелязва 50-годишнината си.

Продукцията ще тръгне по кината на 15 януари 2021 г., а пък филмът за котаракът и мишокът и тяхната вечна гонитба се очаква на 16 април същата година. За него не се съобщават все още никакви подробности, но силно се надяваме да е поне толкова добра, колкото добрата стара и вечна анимация.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град