приказки от деца

Начало | приказки от деца | Вълнуващият концерт на принцеса Попи

Вълнуващият концерт на принцеса Попи

Ипек Изетинова | 2017-01-16

Вълнуващият концерт на принцеса Попи

Една сутрин в селото на тролчетата се разчу, че принцеса Попи дава концерт за най-добрите музиканти и певци. Ето това беше моята тролска мечта да се кача на сцената и да пея като истинска певица. Веднага след като чух новината взех единствения си микрофон и започнах работа.

След два дни беше концертът. Вече бях се записала и всичко това беше прекрасно. Мина този ден и утре е моментът да се кача на сцената и да покажа моя глас. След като стана сутрин сложих си короната от цветчета, облякох розовата рокля и тръгнах. Като стигнах видях публиката, сцената която ме чакаше, това беше моето най-забавно приключение с моята мечта. Всички участници бяха се приготвили, но когато чух моето име, бях се тревожила, но знаех, че мога. Излязох на сцената и запях задружно. След като всички участници бяха готови, принцеса Попи покани всички участници на сцената. Взе купата, когато чух моето име, щях да припадна от радост.

От този ден нататък аз станах певицата в селото. Тогава разбрах, че никога не трябва да се отказваш от мечтите си. Тогава беше моето най-забавно тролско приключение.

Участва в „Щур конкурс с веселите „Тролчета“



Коментари
1 коментар

Ипек Изетинова, 10 г.,

Публикувано на 17.01.2017

Извинете че ви се бъркам но това не беше моето заглавие на историята. Историята беше моя но заглавието не но ми харесва. Само да попитам защо е сменено

От редакцията: Здравей, а би ли ни написала какво беше твоето заглавие? :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град