интересно

Начало | интересно | Вижте най-симпатичните „крадци“ в света

Вижте най-симпатичните „крадци“ в света

Аз детето | 2017-01-20

Вижте най-симпатичните „крадци“ в света

Обичате ли шоколад и всякакви шоколадови десерти? Ние също. Всъщност трудно можеш да намериш някого, който не би се насладил на парченце шоколад. Той е толкова вкусен и така приятно се топи в устата. А когато към вафлена кора, блат, кроасан или каквото и да е друго изделие, особено направено от тесто, се добави малко шоколад, то става просто неустоимо. Оказва се, че не само на нас хората ни е трудно да се въздържим от това да си похапваме шоколад. Винаги сме вярвали, че познаваме животните изключително малко и че те са много по-умни и интересни, отколкото сме предполагали. А какво общо имат те с шоколада? Сега ще разберете.

Собственици на магазин за хранителни стоки в Торонто са се видели буквално в чудо от серийни кражби на шоколад и шоколадови десертчета от най-долните рафтове. В продължение на месеци хората се чудели къде отиват всичките вкуснотии. Да не би да изчезват магически или пък да имат плъхове, които ги взимат. Второто се оказало почти вярно, само дето плъховете се оказали две катерички. Рунтавелките се изхитрявали да задигат бонбони и шоколадови блокчета от най-ниските рафтове, когато вратата на магазина се отваряла, за да се проветри или да бъде внесена новата стока. Точно тогава хитрите очарователни „крадци“ се вмъквали в магазина и обирали всичко сладко, което видят. Понякога взимали по една вафла, а друг път по 2-3 шоколадови яйца. Всичко, което могат да носят. Никой не може точно да си обясни защо го правят, но едно е сигурно, похапват си с удоволствие. Това се доказва, след като в близост до магазина, под едно от дърветата там собствениците редовно намират опаковки от шоколадови яйца, шоколадчета и вафли.

Малките приятели определено са били много ловки след като цели три месеца никой не е разбрал, че точно те отмъкват стоката. Докато един ден служител от магазина не видял какво става и не го заснел на видео. Все пак такова нещо определено не се вижда всеки ден! Вижте го и вие!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град