новини детски

Начало | новини детски | Военноисторическият музей с предизвикателство към учениците – да заснемат видео посветено на Васил Левски

Военноисторическият музей с предизвикателство към учениците – да заснемат видео посветено на Васил Левски

Аз детето | 2020-01-28

Военноисторическият музей с предизвикателство към учениците – да заснемат видео посветено на Васил Левски

По повод отбелязването на 147 години от гибелта на Васил Левски Националният военноисторически музей (НВИМ) стартира най-новото си предизвикателство, насочено към децата в предучилищна възраст и учениците от начален, среден и горен курс на обучение, кампанията – „Какво бих казал на Васил Левски, ако беше жив днес“. Всеки, който иска да стане част от кампанията, трябва да заснеме по избор кратък видеоклип с продължителност до една минута или да напише текст до 200 думи, в които отговаря на въпроса – „Какво бих казал на Васил Левски, ако беше жив днес“.

Крайният срок за участие е не по-късно от 16 февруари (неделя) 2020 г. До тази дата участниците могат да изпращат своите предложения на електронната поща на НВИМ – nvim.pr@gmail.com или като съобщение във Facebook страницата на Музея. По време на кампанията част от видео и текстовото съдържание ще бъде популяризирано и разпространено в профилите и каналите на НВИМ в социалните мрежи.

Всички видеа и текстове, които отговарят на изискванията, ще бъдат представени на посетителите на Музея и представителите на медиите в деня, в който отдаваме своята почит към Апостола на свободата – 19 февруари. Те ще бъдат прожектирани на екран в експозицията на НВИМ.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град