новини детски

Начало | новини детски | За Детска Игриада се запиши и радостта от спорта със семейството сподели

За Детска Игриада се запиши и радостта от спорта със семейството сподели

Аз детето | 2018-05-21

За Детска Игриада се запиши и радостта от спорта със семейството сподели

10 юни – запомнете тази дата и си я запазете. Това е денят, в който ще се проведе поредното издание на нашата интересна Детска Игриада. На 10 юни от 9 часа столичният парк „Заимов“ ще се превърне в най-веселото, най-интересното и най-прекрасното място. Тогава очакваме всички деца между 5 и 12 години, заедно с техните роднини, близки и приятели за едно щуро забавление с много спорт и изненади.

Вълнуващ велокрос, интересно 50-метрово бягане и забавни игри с родители като щафетно бягане, щафетни игри и бадминтон са само малка част от изненадите, които сме ви подготвили. Разбира се за най-добрите в тези спортове ще има и медали и още много специални награди. Това обаче не е всичко!

Демонстрации по хокей, айкидо, тенис на маса и фехтовка очакват всички, които ще дойдат при нас, за да споделим една забавна и слънчева събота в парка! За първи път тази година ще имаме и волейбол! Няма как да не харесвате волейбол. Така заедно ще научим основните правила и ще се подготвим за домакинството на България на Световното първенство по волейбол за мъже!

Звучи толкова интересно, нали? При това можете да вземете с вас всичките си приятели и роднини. Дори и най-малките си братя, сестри и братовчеди. Не мислете, че ако те още не могат да карат колело или пък да тичат достатъчно бързо също няма да се забавляват. Освен, че ще бъдат чудна публика, която ще ви подкрепя през цялото време, те могат да посетят и „Детската алея“, която организираме специално за тях, за да може всеки да се забавлява на Детска Игриада! На нея деца до 5-годишна възраст ще могат да рисуват с тебешири или пък моливи и да играят на куп забавни игри специално подготвени от умелите аниматори на Papilon. Да не забравяме и факта, че ще има открит урок по танци за всички!

Детска Игриада 2018 ще се проведе под надслов „Сподели радостта от спорта със своето дете“! Личният пример, който родителите дават на децата си, е най-добрият начин те да се мотивират да бъдат активни и да се грижат за своето тяло. А както знаем добре, спортът е здраве, забавление и позитивна емоция в едно! Ако не вярвате на нас, то повярвайте на нашите посланици! Спортистите Тереза Маринова, Матей Казийски, Георги Братоев и Валентин Братоев, които също ви приканват да дойдете на 10 юни и да се забавлявате заедно с нас. Към тях своите послания отправят и изпълнителите Михаела Филева и Искрен Тончев – Искрата!

За участие в Детска Игриада всеки може да се регистрира бързо и лесно на igriada.bg, където е качена информация за програмата и регламентът на всички състезания. И накрая не забравяйте: датата е 10 юни, часът е 9, а мястото е розариума в парка „Заимов“! Елате, за да спортуваме и да се забавляваме заедно!

Организатор на събитието е Investor Media Group.

 
Събитието се организира с подкрепата на Mtel част от А1, Allterco Robotics, бензиностанции ЕКО, Софийска вода, Select Asset Management и Florina.
 
Под патронажа на Столичната община
 
С подкрепата на Българска федерация по лека атлетика, спортен клуб „Приорити спорт“, Бадминтон зала „Европа“, Хокей клуб НСА, Спортен клуб „Айки Будо“, Клуб тенис на маса НСА, Клуб по фехтовка „Младост“ и Карате клуб „Бушидо“.
 
Медийни партньори на събитието са телевизия Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, tialoto.bg, радио N-Joy и New Level Channel.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град