конкурси

Начало | конкурси | За фенове: участвайте и спечелете интересни награди от „Сой Луна“

За фенове: участвайте и спечелете интересни награди от „Сой Луна“

Аз детето | 2017-05-11

За фенове: участвайте и спечелете интересни награди от „Сой Луна“

От сърце благодарим на всички включили се в конкурса. Както винаги бяхте просто прекрасни и си личи, че всеки един от вас се е постарал максимално. Знайте, че много уважваме всеки от вас и че дори един ако не беше участвал конкурсът нямаше да е същия. Няма как да сме съвсем обективни, защото критериите за красиво и нетолкова красиво (макар че тук такива не видяхме) не са еднакви за всички. Оценяваме вашия труд и сме сигурни, че о от тук нататък ще ви очакват и много по-големи награди и признания от тези.

И така комплект за обяд получава: Лилия Атанасова, чанта получава Михаела Димитрова. 

Естествено при толкова чудни произведения ще дадем и няколко поощрителни награди. Колие от „Сой Луна“ ще получи Адриана Кика, а по една книга от поредицата „Сой Луна“ получават Нели Тодорова, Георги Николаев, Николета Начевска и Симона Маринова. 

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите. А всички вас ще очакваме отново в нашите конкурси и на сайта ни, защото сте страхотни!

* * *

Да се хванем на бас, че знаем какво ще правите през тази лятна ваканция! Ще карате кънки, ще учите нови трикове с кънки и може леко да си припявате на испански! Познахме, нали? Чудите се как ли? Много лесно, ние също ще го правим, защото точно като вас станахме големи фенове на момичето, което с пленителна усмивка, смело извика „Сой Луна“ и ни показа, че да следваш мечтите си понякога не е така лесно, но непременно трябва да го направиш. Луна и приятелите ѝ ни разказаха по най-очарователния и запомнящ се начин, че животът е изпълнен с доста интересни, понякога тъжни, но много често весели моменти. Показаха ни как чрез музиката и пързалянето с кънки не само можеш да намериш утеха в трудните моменти, но и да срещнеш нови приятели и дори нова любов. Дотук обаче ще спрем, защото сме убедени, че знаете за Луна много повече от нас. Не знаете обаче нещо друго...

Новият сезон на „Сой Луна“ ни очаква през есента! Доста дълго ще има да почакаме, цяло лято... Не че няма какво да се прави през лятото, но колко хубаво би било да можехме още сега да разберем какво става с Луна, Матео, Амбър, Нина, Джим, Джам и всички останали... Засега обаче можем само да гадаем... и точно тук ни дойде идеята за едно интересно предизвикателство към вас – всички верни фенове на чаровната Луна и нейните приятели. Нека заедно да си припомним или пък да се опитаме да познаем какво ще стане със сериала оттук нататък. При това по наистина интересен начин – чрез конкурс с готини награди.

Готови ли сте вече да участвате? Тогава първо си изберете дали искате да ни нарисувате рисунка посветена на „Сой Луна“ или пък искате да ни напишете нещо. Темата е напълно свободна, искаме от вас само да има връзка със сериала. Можете например да нарисувате любимия си момент от първи сезон, а защо не пък любимите си герои или пък как вие бихте изглеждали ако също участвахте в сериала. Същото важи и за текстовете ви – можете да ни разкажете за любимия си момент, любимите си герои или пък да ни напишете какво според вас ще се случи във втория сезон... Можете дори да напишете стихотворение посветено на „Сой Луна“. Единственото ни условие е рисунките и текстовете да са ваши авторски и вторите да са не по-малки от половин печатна страница.

Преди да ви кажем какви награди сме ви приготвили е редно да изкажем и благодарността си на Християна Апостолова, която ни даде идеята за този конкурс. Така че се надяваме да ви хареса и да участвате в него. Ако го направите, то можете да спечелите и една от чудесните ни награди, които са чанта за рамо или комплект за обяд (кутия, шише за вода и чанта) всички естествено на „Сой Луна“. Наградите са за трима от вас, така че побързайте и участвайте. Изпращайте ни произведенията си на имейл адрес info@az-deteto.com, заедно с име, фамилия и навършени години до 13-ти юни!

Очакваме ви!

Своите произведения вече изпратиха:
Албена Митрева, 11 г.
Адриана Кика, 10 г. 
Симона Йовчева, 8 г. 
Лидия Кожухарова, 9 г.
Росица Павлова, 7 г.
Силвана Славчева, 9 г.
Михаела Димитрова, 13 г.
Ивелина Велева, 10 г.
Християна Апостолова, 10 г.
Николета Дамянова, 14 г.
Николета Начевска, 15 г.
Валенсия Валентинова, 12 г.
Николета Кузманова, 11 г.

Анелия Николова, 13 г.
Марина Йотова, 13 г.
Мария Малчева
Калина Младенова, 10 г.
Симона Маринова, 14 г.
Хава Ръджова, 9 г.
Виктория Тодорова, 10 г.
Нели Тодорова, 8 г.
Георги Георгиев, 9 г.
Петя Иванова, 7 г.
Петя Димитрова, 8 г.
Поли Иванова, 11 г.
Александра Трайкова, 12 г.
Таня Гаркова
Петя Стоянова, 10 г.
Александра Белчева, 8 г.
Магдалена Иванова, 14 г.
Никол Костадинова, 9 г.
Мария Янкова, 9 г.
Симона Христова, 9 г.
Анна Иванова, 10 г.
Деница Георгиева, 9 г.
Мерилин Кирова, 9 г.
Калина Канурова, 10 г.
Натали Пашовска, 7 г.
Емилия Илиева, 13 г.
Цветелина Тодорова, 12 г.
Лилия Атанасова, 12 г.
Мария Иванова, 11 г.
Мануела Петрова, 11 г.
Назлъ Чобан, 12 г. 

Рисунките можете да видите тук!



Коментари
105 коментара

Цвети Пашовска, ,

Публикувано на 11.05.2017

От кога чакам този конкурс! Йей!! Благодаря от името на всички фенове! ДА ДА ДА

Цвети Пашовска , ,

Публикувано на 11.05.2017

Прекрасна идея Хриси ! Браво!

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 12.05.2017

Супер.Много съм щастлива .Ще участвам.

Ели , 17 г.,

Публикувано на 12.05.2017

Aз може дa съм мaлко голямa, но все пaк продължaвaм с дисни сериaлите. Soy Luna е любимото ми предaвaне, което ме нaкaрa дa грaбнa зaхвърлените си ролери и дa прекaрaм едно незaбрaвимо лято. И ще учaствaм в този конкурс зaрaди мaлкaтa си сестрa, която също е зaклетa фенкa нa Soy Luna. :)

Магдалена Иванова, 14 г.,

Публикувано на 12.05.2017

Здравейте!Много ме зарадвахте с тази новина!Искам да ви попитам дали може да участвам и с рисунка и текст?Благодаря предварително.

От редакцията: И ние също се радваме. Може, да. Очакваме те. ;-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 12.05.2017

И как ще са.Щом са за трима от нас две кутии за обяд и една чанта или две чанти и една кутия за обяд.

От редакцията: Имаме три награди: две чанти за рамо и един комплект от чанта, в която има кутия за обяд и бутилка. Но най-вероятно ще добавим още един комплект за обяд, за да е честно.

Илинa Христовa, 13 г.,

Публикувано на 13.05.2017

Когa и къде ще бъдaт обявени победителите?

От редакцията: Няколко дни след края на конкурса отново тук.

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 13.05.2017

Аз съм писала стихотворения за сой луна но те са по дълги от половин печатна страница.Мога ли да ви го пратя?

От редакцията: Разбира се. Имахме предвид да не са по-малки от това, защото понякога се случва някой да ни изпрати едно изречение и да иска да участва, а това не би било честно спрямо другите, които се са постарали малко повече. :-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 13.05.2017

Благодаря ви!:-)Но аз не мога да рисувам Сой Луна добре за това не знам дали да участвам.

От редакцията: Можеш да напишеш нещо тогава. Не е задължително да е точно човек. Може да е дори логото. Ще се радваме да участваш, но разбира се решението е твое.

Ally , ,

Публикувано на 13.05.2017

:-)

Ипек , ,

Публикувано на 13.05.2017

Може ли да опиша мой любим герой от сой луна

От редакцията: Може.

Ели , 9 г.,

Публикувано на 14.05.2017

А колко рисунки да изпратим?

От редакцията: Колкото искате.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 14.05.2017

Благодаря ви!Първо искам да питам ако нарисувам само логото и да напиша нещо шансът да спечеля намалява ли се? Второ до колко рисунки може. И трето една печатна страница какво точно значи,една страница която сме написали ли или нещо друго?

От редакцията: Разбира се, че не се намалява. Означава като страница от книга, но общо взето написахме това, защото понякога забелязваме, че има деца, които пращат едно изречение и искат да участват, а все пак това не би било толкова честно за другите, които са се постарали да напишат нещо повече. :-)

Надежда Никова, 13 г.,

Публикувано на 15.05.2017

А ще може ли да се изпрати и рисунка и текст. Рисунката колко трябва да е голяна като формат.☺

От редакцията: Може, а за рисунката нямаме ограничения, колкото ти харесва.

Даниел Русев, 10 г.,

Публикувано на 15.05.2017

Здравейте! Може ли да попитам вече за ХИЛЯДЕН ПЪТ КЪДЕ МИ Е НАГРАДАТА ОТ КОНКУРСА ПОДАРЕТЕ ЕДНА ПРОЛЕТНА УСМИВКА??? НЕ ПОЛУЧАВАМ БЕЛЕЖКА, ЗА ДА СИ Я ВЗЕМА!!! МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ НОМЕР НА ПРАТКА АКО СТЕ Я ИЗПРАТИЛИ, ЗА ДА ВИДЯ КЪДЕ Е. ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРА МИ!!!!

От редакцията: Здравей, наградата ти вече е изпратена със сигурност и трябва до края на тази седмица да я получиш, изпратихме я по Български пощи. Молим да приемеш нашите извинения за голямото забавяне, но възникна проблем с обещаните книги и самите ние чакахме да ги получим. Надяваме се, че ще ни извиниш.

Николета Дамянова, 14 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Здравейте! И аз ще питам сигурно вече за хиляден път къде ми е книжката от конкурса Подарете голяма пролетна усмивка????

От редакцията: Здравей, не сме те забравили. Ще я получиш също, до 4-5 дни. И теб молим за извинение, знаем, колко много се забавихме, но за съжаление това този път не зависеше само от нас. Благодарим ти за търпението и отново се извиняваме.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Наистина не е много честно някой да напише едно изречение и да иска да участва.Разбирам ви но аз не съм от тези деца.Много харесвам да пиша съчинения и такива работи ,но може ли да питам дали мога да напиша това което искам тук,в коментарите или не може❓

От редакцията: Знаем, че не си. ;-) Би било по-добре по имейла, но ако ти е по-удобно може и тук.

Ally , ,

Публикувано на 16.05.2017

:-)А кога ще има нов конкурс и за какво ще е?

От редакцията: Следващата седмица, но за какво е точно все още не можем да кажем, защото имаме няколко идеи, които обсъждаме в момента. ;-)

Ally , ,

Публикувано на 16.05.2017

Извинете но ако участвам може ли да напиша нещо тук?

От редакцията: Би било по-добре по имейла, но ако се затрудняваш с него може и тук.

Ирина Йорданова, 9 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Записвам се .Голяма фенка съм на „Sou luna"

Нина , ,

Публикувано на 17.05.2017

Извинете но кога ще има нов конкурс и за какво ще е?

От редакцията: Следващата седмица, но за какво е точно все още не можем да кажем, защото имаме няколко идеи, които обсъждаме в момента. ;-)

Даниел Русев, 10 г.,

Публикувано на 17.05.2017

Здравейте! Искам много да ви благодаря за книгата от конкурса Подарете една голяма пролетна усмивка! Страхотна е! благодаря ви много!

От редакцията: Здравей, радваме се, че ти харесва. Това е най-важното. Ние също ти благодарим за проявеното търпение, докато я получиш.

Ирина Йорданова, 9 г.,

Публикувано на 17.05.2017

Извинете,но когато се опитам да изпратя съчинението си на имейл адрес info@az-deteto.com ми изписва,че имейл адресът е невалиден.В устройството ли ми е проблема или в адреса?

От редакцията: Здравей, сигурни сме, че няма проблем с имейл адреса, защото от сутринта получихме няколко писма, така че молим опитай да го изпратиш пак. :-)

Ивайла Петрова, 9 г.,

Публикувано на 19.05.2017

Напиши коментар Аз съм много голяма фенка на ,, Сой Луна " и искам да кажа на всички , който смятат Луна за много гадна , че всъщност Луна е едно прекрасно момиче с голям талант .

Фен на Мади , ,

Публикувано на 20.05.2017

Как да не участвам?! Чакам конкурс на Soy Luna от 2016!!!

Елица , 11 г.,

Публикувано на 20.05.2017

За съжаление тази година няма да карам-счупих си ръка. Но към юли вече ще съм по-добре :-)

Николета Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 22.05.2017

Здравейте! Наградата ми отново не дойде???

От редакцията: Здравей, съжаляваме да го чуем. Ще ти изпратим нова още утре и този път няма как да не дойде.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 22.05.2017

най-хубавия конкурс пожелавам късмет на всички

Николета Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 22.05.2017

От къде трябва да си я взема иначе?

От редакцията: От пощата.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 22.05.2017

Мога ли да съчиня приказка по подобие на филма ?Мога ли да добавя нови герои

От редакцията: Може.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 23.05.2017

а да пращам ли на имейла или по пощата

От редакцията: За да участваш в този конкурс трябва да изпратиш произведението си по имейла.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 24.05.2017

а като напиша по имейла ли

От редакцията: Да, точно така.

Николета Н., 15 г.,

Публикувано на 24.05.2017

Здравейте! Пиша този коментар за трети път надявам се да ми отговорете . Получихте ли моята рисунка ? ☺☺☺

От редакцията: Здравей, да получихме я.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 25.05.2017

Тъй като Nickelodeon e много готин канал Може да направите конкурс за него да нарисуваме наш любим герой и да напишем нещо.

От редакцията: Да, чудесна идея. Благодарим ти.

Руслана Милчева, 12 г.,

Публикувано на 25.05.2017

може ли да участвам

Николета Кузманова, ,

Публикувано на 26.05.2017

А получихте ли ми рисунката?И хубава ли е според вас

От редакцията: Получихме я и си е чудесна.

Мариела Димитрова, 10 г.,

Публикувано на 26.05.2017

Може ли да напиша разказ за любимите ми герои?(смисъл да са тримата или двамата ми любими)

От редакцията: Може.

Ралица Драгнева , 14 г.,

Публикувано на 27.05.2017

Имам идея за конкурс! Започнаха да излизат все по-нови и по-нови Shopkins. Сигурна съм, че и вие сте чували за тях. Може конкурсът да е за рисунка на Shopkins, а наградите да са комплекти на Shopkins, катото например онзи камион за сладолед Shopkins и онези комплекти "Food Fair", "Fashion Spree"!!! Какво ще кажете!?!?!?

От редакцията: Здравей, според нас идеята ти е повече от чудесна, записваме си я започваме да осигуряваме наградите. На нас много ни харесва, надяваме се, че и на другите деца също ще им хареса. Много ти благодарим. :-)

Николета Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 27.05.2017

Моята рисунка получена ли е?

От редакцията: Получена е.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 27.05.2017

А искам да питам защо още няма списък с имената на участващите.

От редакцията: Здравей, до два дни ще има.

Ралица , 9 г.,

Публикувано на 28.05.2017

Колко ще бъдат победителите,както и как ще са разпределени на 1,2 и 3 ли място,моля отговорете ми,защото съм нова в сайта

От редакцията: Здравей, наградените ще бъдат трима. Обикновено не ги разпределяме на първо, второ и трето място, а са просто победители, защото наградите ни са почти равностойни или еднакви. Това е. :-)

Николета Кузманова, ,

Публикувано на 28.05.2017

Идеята за конкурс за Shopkins много ми харесва.

Мария , ,

Публикувано на 28.05.2017

Ще има ли поощрителни награди?

От редакцията: За сега не сме предвиждали, но често има. ;-)

Николета Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 29.05.2017

Здравейте!! Искам много да ви благодаря за книжката!! Прекрасна е!!! И също така питам от доста отдавна дали ми получихте рисунката?

От редакцията: Здравей, радваме се, че ти харесва. Да получихме и рисунката ти.

Ивана , 11 г.,

Публикувано на 30.05.2017

кога ще има нов конкурс и кога ще обявите победителите от този

От редакцията: Здравей, най-вероятно следващата седмица. Победителите от този ще обявим между 15 и 17 юни.

Адри , ,

Публикувано на 31.05.2017

И аз ще участвам

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 01.06.2017

Здравейте!Честит 1 юни на всички деца! Искам да попитам редакцията дали е получила моето съчинение свързано със Сой Луна??? В бързината не си написах името.Пратих ви го вчера. Благодаря ви предварително.

От редакцията: Здравей, вчера получихме само рисунки, много молим да ни го изпратиш отново.

Виктория Тодорова , 10 г.,

Публикувано на 02.06.2017

Получихте ли рисунката ми?

От редакцията: Да, получена е.

Ели , 9 г.,

Публикувано на 03.06.2017

Какъв ще е следващият конкурс?

От редакцията: Все още обсъждаме някои идеи, но тази седмица ще пуснем и ще го видиш. :-)

Мимс,,, , ,

Публикувано на 03.06.2017

Прекрасен конкурс

Калоян,,, , ,

Публикувано на 04.06.2017

Кога ще качите произведенията

От редакцията: От понеделник започваме. :-)

Виктория , 11 г.,

Публикувано на 04.06.2017

ще има ли още награди например книгите на Сой Луна

От редакцията: За момента са само наградите, които са обявени.

георги николаев, 9 г.,

Публикувано на 05.06.2017

получихте ли рисунката ми

От редакцията: Здравей, би ли ни казал имейла от който си я изпратил, за да потърсим.

Алексис , ,

Публикувано на 05.06.2017

Кога ще има нов конкурс

От редакцията: От петък, подготвяме конкурс за „Колите 3“. :-)

георги николаев, 9 г.,

Публикувано на 06.06.2017

вчера изпратих имейл, получихте ли го?

От редакцията: Здравей, сега вече го получихме да.

Ивелина Велева, 10 г.,

Публикувано на 07.06.2017

мога ли да участвам със песен от филма

От редакцията: Здравей, за съжаление точно в този не може, но това ни дава една добра идея за друг. :-)

георги , 9 г.,

Публикувано на 08.06.2017

Ще мине срокът за участие,а вие още не сте ме включили в списъка с участниците! Искахте имейла иго получихте-на него са ми рисунката и писмото. Нямам обяснение за Вашето забавяне!

От редакцията: Здравей, изпратил си го в срок, така че ще участваш, не се притеснявай, имаме го предвид. :-)

Адри , ,

Публикувано на 08.06.2017

Здравейте! Отдавна ви изпратих имейл, а още ме няма в списъка.Какво става?

От редакцията: Здравей, днес ще добавим и другите произведения, които сме получили, ако и тогава те няма можеш да ни го изпратиш пак. :-)

Адри , ,

Публикувано на 08.06.2017

А къде добавяте произведенията?

От редакцията: Все още ги добавяме, когато са готови тук ще има линкове, ще ги видиш.

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 09.06.2017

Здравейте! Писах ви на 1 юни, дали сте ми получили съчинението свързано със Сой Луна.Вие ми отговорихте, че не, затова ви го изпратих отново. Надявам се вече да сте ми го получили, а то аз ви го изпратих преди 1 седмица.

От редакцията: Сега е получено, не се притеснявай.

Ивана Герджикова , ,

Публикувано на 09.06.2017

Мога ли да нарисувам емблемата както и някои допълнителни детайли?

От редакцията: Може.

anonimen , ,

Публикувано на 09.06.2017

Спешно!Мога ли да премахна записването си тук?? ? Имам предвид в сайта

От редакцията: Пиши на имейл info@az-deteto.bg какво точно искаш да премахнеш и ще ти кажем.

anonimen , ,

Публикувано на 09.06.2017

Ако може ще ми направите голяма услуга.Видях, че ми трябва абонамент, а аз не бях го обмислял.Моля ви махнете ме!Ще си помисля добре и ще питам родителите си, а друг път ще видя дали ще се запиша

От редакцията: Ако искаш да участваш в конкурсите или изобщо да посещаваш нашия сайт не ти трябва абонамент, той е само, ако решиш да попълваш нашия онлайн лексикон и също така е безплатен. Просто така се нарича, но е само регистрация по имейл. Така че ако това те притеснява, няма нужда от махане. Всичко, което правим и имаме е безплатно за читателите ни. :-)

георги николаев, 9 г.,

Публикувано на 09.06.2017

какви ще бъдат наградите

От редакцията: За сега са само чанти на „Сой Луна“, но ако спечели момче, ще му изберем нещо друго, няма да ти изпратим момичешка чанта. :-)

anonimen , ,

Публикувано на 09.06.2017

Много ви БЛАГОДАРЯ!Аз много се притесних, защото помислих, че имате предвид абонамент като това да заплатя определена сума.А наистина за абонамент не бях обмислял.А вече разбрах, че нямате предвид точно това.Аз се записах в сайта и след това ми се изписа, че ще ми изпратите по имейл абонамента ми... Но това вече е минало... Сега се радвам, че се записах и искам да ви кажа , че този сайт е НАЙ-ХУБАВИЯТ на света!Между другото вие сте много мили и винаги отвръщате с добро при коментарите. И отново МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!Не, че е станало "голямо нещо" с абонамента.Просто ви Благодаря , не толкова за това, което се случи,а за всичко.

От редакцията: О, и ние ти благодарим, трогнати сме от хубавите ти думи. Надяваме се, да останеш посетител на сайта ни и да можем да продължаваме да го правим все по-хубав. Не се притеснявай за другото, много добре разбираме, че думата „абонамент“ често се използва за нещо, което се заплаща. Така че си направил много добре като ни писа. Хубаво е, че внимаваш с подобни неща, когато си в интернет. Желаем ти приятно прекарване в сайта и винаги, когато имаш въпроси или пък предложения, можеш спокойно да ни пишеш. :-)

ани , ,

Публикувано на 10.06.2017

Ще има ли грамоти,и как ще се избират наградените ще се разделят по възрастови групи или не

От редакцията: Да, ще има грамоти и да разделят се на възрастови групи, ясно е, че едно дете на 4 например не може да рисува като някой на 13. :-)

Вики , 11 г.,

Публикувано на 11.06.2017

Кога ще обявите печелившите

От редакцията: Най-вероятно на 16-ти юни.

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 11.06.2017

Получихте ли стихотворението ми?? Моля отговорете ми.

От редакцията: Да, получихме го.

Валенсия Валентинова, 12 г.,

Публикувано на 11.06.2017

Имам 3 въпроса. Кога ще бъдат обявени победителите? Как ще бъде изпратена наградата? Доставката за сметка на победителя или на организаторите е? За кой участници ще са грамотите тези които печелят или тези който губят за утешителна награда

От редакцията: Здравей, три-четири дни след края на конкурса обявяваме и наградените. Изпращаме наградите по пощата или куриер за наша сметка и грамоти има за печелившите за момента.

Мария Янкова, 9 г.,

Публикувано на 11.06.2017

Извинете,получихте ли ми email-a ?

От редакцията: Здравей, да получихме го.

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 12.06.2017

Здравейте, ако изпратиш само едно нещо намалява ли се шансът да бъдеш един от победителите? Имам предвид, ако изпратиш само разказ или стихотворение, а някой е изпратил и двете +рисунка.

От редакцията: Не разбира се. :-)

Ивелина , ,

Публикувано на 13.06.2017

нали няма проблем да го пратя днес

От редакцията: Няма, пращай смело. :-)

Валенсия Валентинова, 12 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Ще имаме ли възможноста да видим творбите на състезателите

От редакцията: Разбира се, всички ще бъдат публикувани.

георги , ,

Публикувано на 13.06.2017

Здравейте, Къде да отворя, за да проследя кои са победителите- не можах да се ориентирам...

От редакцията: Здравей, ще ги обявим отново тук, най-отгоре, но след няколко дни. Днес е последния ден за участие в конкурса.

Лили Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Извинете, притеснявам се дали сте получили моята рисунка, тъй като днес я изпратих, а е крайният срок. Участвам ли в конкурса? Исках да Ви я изпратя по-рано, но не успях, защото сега е края на учебната година и имаме изходни нива.

От редакцията: Здравей, получена е и си я изпратила в срок, така че всичко е точно. :-)

Силвана Славчева, 9 г.,

Публикувано на 14.06.2017

Здравейте, получихте ли имейл от мен? Участвам ли в конкурса, защото не си виждам името сред участниците? Благодаря.

От редакцията: Вече те има, участваш разбира се. :-)

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Здравейте! Ако съм една от победителите днес,може ли да го имате в предвит че много ми харесва комплекта за обяд? Благодаря предварително!

От редакцията: Здравей, да ще го имаме предвид. :-)

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Благодаря Ви!!! Късмет на всички участници!!

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Здравейте!!! Не си виждам името сред участниците! Аз съм момичето което прати онова много дълго стихотворение! Получихте ли го? Участвам ли?

От редакцията: Би ли ни казала от кой имейл си го изпратила?

Мария Янкова, 9 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Извинете,но освен рисунка аз изпратих и текст .Видяхте ли го ? Питам,защото сте ме включили в "Своите рисунки изпатиха:".

От редакцията: Видяхме го, не се притеснявай. :-)

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Здравейте, към колко часа ще обявите победителите?Също така желая успех на всички!

От редакцията: Между 15 и 30 и 15 и 45 ще бъдат обявени. :-)

Николета Начевска , 15 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Здравейте . Извинете но не видях моята рисунка а пише името ми на друга снимка ????? ☺

От редакцията: Здравей, благодарим, че забеляза. Понякога макар и рядко сайта ни се обърква. Извиняваме се.

марияна валентинова, 9 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Защо печелят само текстове и стихотворения не.можеше ли и картина

От редакцията: Здравей, да можеше разбира се, спечелиха и участници с рисунки.

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Не видяхте ли моето стихотворение??????

От редакцията: Видяхме го, само че има един проблем, намерихме го в интернет и като автор е посочена Жасмина Колева.

Християна Апостолова, 10г. г.,

Публикувано на 16.06.2017

Щом състезание наближава Тренира Луна, не престава За друго време не остава, Симон пък бандата оставя И дружно двамата тренират И чак до вечерта не спират Щом Луна спре, за да поспи Пързаля се насън дори *** Но неочаквано тогава В съня Матео ѝ се явява Контрол над сънищата няма Объркването е голямо – „Какво ли този сън вещае? Дали реалност той ще стане? Защо ли ми е да мечтая За туй, което не желая?“ Защо ли на пързалка чужда Насън Матео тя целуна а? От отговори има нужда За да не се терзае Луна. Но тренировки продължават По- малко от два дни остават И репетира тя безкрай – Дори нощес не спира май Труд неуморен се отплаща И Луна и Симон успяват На кръг финален ги изпращат На първо място те застават Така и Амбър и Матео С тях за финала заминават Щом второ място са заели Резерви техни двама стават. Но Амбър трудно го приема На Луна много завидя И мястото да ѝ отнеме Коварен план замисли тя Но пак късметът се усмихна И планът неуспешен беше Замина весела дружина А Луна в облаци летеше. И щом пързалката съзря Умът ѝ в спомен полетя Припомни ѝ какво видя На таз пързалка във съня Реши сама да се разходи, Но във града Матео срещна Изгубена за да не броди Наоколо я той развежда. Фонтан вълшебен ѝ показва – Желания той изпълнявал, Каквото пожелаеш, казват, Дори и без да питаш давал. Един след друг към него гледат Желанията си отправят Луна мечтае за победа, Матео ни звук не издава. На безразличен се преструва, Но си признава, без да знае Той нощем, докато сънува, Какво сърцето му желае. От тренировки до безкрай Не стигат двама до сполука – Симон се претовари май И ето – стана злополука. Какво ли с тях сега ще става – Се пита нашият отбор – Как може да се състезава Горката Луна без партньор? За кратко взето е решение – Матео мястото запълва, Ала прикрито опасение На Луна мислите изпълва. Да се пързаля без Симон Не бе помисляла дори Но пък с Матео е в синхрон – Така са още по- добри. Отново репетират те, Подготвят свойто изпълнение; А нещо вътре в тях расте, Напомня нейното видение. И пак се то насън повтаря Но е различно този път; Луна сърцето си отваря И чувства ще я връхлетят Симон ѝ песен посвети: „Море от моите чувства ти си, Реалност, слънчеви мечти И още много, много ти си“ Щом чувствата си той призна Несигурна тя в свойте стана И ненадейно във съня Матео до Симон застана. Това, че Луна бе щастлива На Амбър не ѝ дава мира – Пак другите манипулира, Опитва да я саботира И колкото и зъл да бе, Добър бе планът, няма спор; Но Луна не успя да спре – Сега с Матео е в отбор. А щом денят голям дойде Сред притеснения милион Луна се питаше – къде, Как и защо се скри Симон? Но никъде не го намират, Решение едно остава – Да не ги дисквалифицират, Матео ще се състезава И тъй, пързалят се те двама, Тъй, както никога преди И във ума им спомен няма За несполуки и беди Ала навреме да пристигне Симон, уви, не бе успял Докато влезе той, се стигна До най- големия финал Един във друг се двама взират И сякаш на света сами са В целувка устни те допират А целият свят ги гледа слисан Така сънят реалност стана и сбъдна се едно видение и заедно пристъпват двама към неизвестно приключение Ето го моето стихотворение!!! Знам че е късно но ви го пратих 2 пъти.

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Тя ми е приятелка бях и го изпратила за да каже дали и харесва,но тя ме излъга и го изпрати на тази страница за сой луна и каза че е нейно. Толкова много време се старах и накрая тя се възползва от труда ми.

От редакцията: Въпреки това сме го зачели. :-)

георги , ,

Публикувано на 17.06.2017

ЗДРАВЕЙТЕ!!! Вчера името ми беше при наградените, а днес- не! Много съм разочарован! Не може така да подвеждате децата. Помислете!!!

От редакцията: Здравей, все още си награден, щом веднъж сме го написали няма как да го трием. Разбира се, че не се прави така. Станала е някаква техническа грешка, случва ни се понякога. Но все още очакваме адреса ти, след като го е пишело значи е решено. Извиняваме се ако сме те наранили, не е било нарочно въобще. Дадохме даже и на колегите програмисти да проверят страницата за проблеми. Така че ти също си награден.

анонимен , ,

Публикувано на 17.06.2017

ЗАЩО СЕ ПОДИГРАВАТЕ ТАКА С ДЕЦАТА!?! ТЕ ВИ СЛЕДЯТ И ВИ СЕ ДОВЕРЯВАТ...

От редакцията:Здравей моля кажи какъв точно е проблема. Хубаво е когато получаваме критики да знаем и защо, за да се поправим.

Лилия Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 17.06.2017

Извинете, но се притеснявам как ще получа наградата си, тъй като не съм постоянно вкъщи. Може ли да ми я изпратите в офис на Спиди на адрес, който ще Ви изпратя по имейл.

От редакцията: Да разбира се, че може, не се притеснявай.

Лилия Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 17.06.2017

Изпратих Ви по имейл трите ми имена, адрес и телефон. Получихте ли писмото?

От редакцията: Да получихме ги, следващата седмица ще ти ги изпратим.

До редакцията , ,

Публикувано на 19.06.2017

А какви ще са книгите на Сой Луна

От редакцията: Ето тази: https://egmontbulgaria.com/soy-luna-az-sam-luna-635/5-da-poletim-p3144

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 19.06.2017

Вчера сутринта получихте ли имейл от мен с адреса ми, пощенски код, телефон и т.н.? Мерси, предварително.

От редакцията: Да, получихме го.

Силвана Славчева, 9 г.,

Публикувано на 19.06.2017

Здравейте, моята картинка е на втора позиция, при интересно съм на първо място, защо нямам награда?

От редакцията: Здравей, редът на качване няма значение за получаването на награди, така ги подрежда просто сайта.

Мариса Копаранска , 9 г.,

Публикувано на 23.06.2017

Здравей те! Искам да попитам кой е следващият конкурс и закакво се разказва? И за сой луна съм написала нещо за Карол. До редакцията

От редакцията: Здравей, в началото на юли ще е, но за какво точно все още измисляме и не можем да ти кажем в момента.

Лилия Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 26.06.2017

Извинете, но не си получих наградата. Днес ходих до офиса на Спиди и ми казаха че нямам пратка. Моля, отговорете ми да не би да е станала грешка или е рано още.

От редакцията: Здравей, няма грешка, просто е още рано. Много добре разбираме нетърпението ти, но понякога се случва да се забавят. Когато има пратка за теб ще звъннат на телефона, който си ни дала и ще ти кажат, че можеш вече да си я вземеш. До края на седмицата със сигурност трябва да си я получила. Ако има някакъв проблем пиши ни пак.

Лилия Атанасова, 12 г. г.,

Публикувано на 27.06.2017

Благодаря за отговора!

Лилия Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 29.06.2017

Здравейте! Днес получих наградата си и много благодаря! Тя е невероятна! Ще участвам пак във Вашите конкурси, защото сайта Ви също е невероятен!

Галена Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 14.07.2017

как да си изпратя рисунката

От редакцията: Здравей, за съжаление този конкурс вече и свършил, но скоро ще имаме нов.

георги , 9 г.,

Публикувано на 16.07.2017

Здравейте! Как ще накарате децата да участват в сайта? С наградата ли?Все още я очаквам!...Но тя не е вече най-важната за мен! Отговорете на питането ми! Приятен ден!

От редакцията: Здравей, за огромно наше съжаление се случва понякога наградите да се забавят, което често не зависи само от нас, но след като сме ти я обещали ще я получиш.

петя , 7 г.,

Публикувано на 19.07.2017

кога ще има награ ди на батко ози гоши и ска наградата

От редакцията: Изпратена е, така че до 3-4 дни трябва вече да я получи.

петя , 7 г.,

Публикувано на 19.07.2017

БРАВО ГОГИ ОБИ ЧА ДА И ГРАЕ НА ИГРИ ДА ПРА ВИ ДА ПАВИ ИГРИ

ПЕТЯ , 7 г.,

Публикувано на 19.07.2017

МОЖЕ ЛИ ДА И ИМА НОВИ КОКУСИ

От редакцията: Разбира се, ще има.

петя , 7 г.,

Публикувано на 22.07.2017

ПРЕДЛАГАВИ ДА НА ПРАВИТЕ НОВИ КУСИ

георги , 9 г.,

Публикувано на 24.07.2017

искам си наградата

От редакцията: Здравей, както ти писахме и по имейла се оказа, че трябва да ни пратиш и телефон и тогава могат да ти я дадат.

Ани , ,

Публикувано на 13.05.2020

Покажи ми медальона ти

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град