Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Забравете за котките, псевдокотка е най-новият домашен любимец!

Забравете за котките, псевдокотка е най-новият домашен любимец!

Аз детето | 2016-09-26

Забравете за котките, псевдокотка е най-новият домашен любимец!

Кой не обича котките, ама сериозно? Не сте ли забелязали, че интернет е направо наводнен с котки – снимки на котки, клипчета с котки, блузи с котки. Естествено има и защо, котките са сладки и умни, обичат хората, но могат и да са самостоятелни – идеалният домашен любимец, биха казали някои. Не бързайте обаче да си взимате котка, вече има нов още по-добър домашен любимец – псевдокотката. Сигурно сега се чудите дали прочетохте правилно и що за чудо е това. Дали пак не е някоя измислица или пък някаква нова играчка. Не съвсем!

Това е най-новия хитов комедиен сериал на Дисни Ченъл. Това е история за необикновеното приятелство между мързеливата, егоистична домашна котка и раздразнителното, наивно извънземно с мистериозна съдба в лилав костюм на котка.

„Псевдокотка“ проследява приключенията на Макс и Гарк. Гарк не е истинска котка, той е Псевдо котка. Той е малко синьо извънземно в лилав костюм на котка. Макс е истинска котка: дебел, пухкав, жълт и постоянно обгрижван от неговата възрастна стопанка – любител на котки, Бети. Въоръжени с арсенал от суперсили, шепа странни и щури идеи и налудничавия космически кораб на Гарк, наречен Трокмортън, който корабокрушира в пералното помещение на Бети, между галактическите възможности са безкрайни за развълнуваното извънземно и неохотното дуо.

„Псевдокотка“ ще се излъчи премиерно по Дисни Ченъл на 26 септември от 17:10 часа.



Коментари
4 коментара

Никсър Хелпън, 11 г.,

Публикувано на 02.10.2016

СУПЕР КОМЕДИЯ ГАРК Е МНОГО СЛАДЪК А МАКС Е ДОСТА ЕГОИСТИЧЕН СУПЕР КОМЕДИЯ БРАВО.

Моли Маркова, 9 г.,

Публикувано на 22.10.2016

Това е наистина страхотна анимация

Виктория Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 26.10.2016

Гледах един епизод много са забавни.

Женимира Марчева, 9 г.,

Публикувано на 21.11.2016

много е готин

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град