Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Замръзналото кралство 2“ е все по-близо и ще отговори на важен въпрос!

„Замръзналото кралство 2“ е все по-близо и ще отговори на важен въпрос!

Аз детето | 2019-09-25

„Замръзналото кралство 2“ е все по-близо и ще отговори на важен въпрос!

Откъде изобщо Елза има своите ледени сили? Защо Ана няма такива? И колко могъщи са те? Убедени сме, че сте си задавали тези въпроси още откакто гледахте „Замръзналото кралство“ първия път. И казваме „първия път“, защото със сигурност не е бил единствен. Все пак откъде иначе можете да изпеете цялата песен „Let it go, let it go...“ и то точно както го прави Ана. За всички, защото се съмняваме да има някой от вас, който не харесва „Замръзналото кралство“ имаме чудесна новина – то се завръща този ноември и във втората част на филма ще намерите отговорите на всички тези въпроси. Още от официалния нов (втори и последен трейлър) на филма се вижда, че този път ще има още повече приключения, тайни, мистерии и цял нов свят от вълшебни същества, които да опознаем.

Вторият трейлър, който ви препоръчваме да гледате, споделя много повече тайни от сюжета на „Замръзналото кралство“, които определено ще засилят любопитството ви и ще ви накарат да очаквате филма с огромно нетърпение. И как няма? Само си представете, че този път действието ще се върти около това откъде са се появили ледените сили на Елза, докато нейното кралство е поставено под нова заплаха. По пътя героите ще трябва да се справят с мистериозна буря, предизвикваща огромни океански вълни, цели тумби чудовища и други мистични сили, които заплашват всички в кралството. От трейлъра също така става ясно, че силите на Елза са много по-могъщи, отколкото тя си мисли и дори могат да я вкарат в опасно изкушение, а на сестра ѝ Анна се пада да я опази – отново...

Разбира се очаквайте и нова страхотна хитова песен от Елза, която да се набие в главата ви... за добро или лошо... След феноменалния успех на първата част, която постави рекорд за най-касова премиера на Дисни към онзи момент у нас, приходите от над 1,27 млрд. долара в световен мащаб и спечелените две награди „Оскар“ – за най-добър анимационен филм и най-добра оригинална песен (Let It Go), втората част се очертава поне точно толкова брилянтна и поне двойно по-зрелищна. Дали лятото, което Елза върна в Арендел, ще остане, какво трябва да преживеят двете сестри, за да възцари единствено красота и дали „ледената дарба“ ще помогне и този път?



Коментари
1 коментар

Елза !!!!!!!!!!!!, 11 г.,

Публикувано на 02.03.2022

Аз много добре знам защо Анна няма теква сили! Защото тя не заслужава поради нейната расеяност, лакомост, прибързаност, нехаене, и не послушаниее!!! И като чух че пак твърдят че лакомата ънна е спасила невероятната Елза направо се размазвам защото това с сигурност не е вярно тя ънна е смотана и лакома!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град