Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Зайчето Питър ни кани на незабравимо приключение започващо от една зеленчукова градина

Зайчето Питър ни кани на незабравимо приключение започващо от една зеленчукова градина

Аз детето | 2018-03-27

Зайчето Питър ни кани на незабравимо приключение започващо от една зеленчукова градина

Приключенията винаги започват така: ненадейно и от нещо съвсем малко и после стават невероятни и нечувани. Така ще започне и това! Макар че 2018 е годината на кучето (ако все още не сте разбрали това) на пътешествие ще ви заведе едно зайче на име Питър. Питър всъщност е стар познайник на много деца по света. Някои от вас може би също се досещат кой е той, защото Питър се появява на бял свят още през 1901 година. От тогава до сега историята му написана от Биатрикс Потър е преведена на повече от 35 езика. Този път обаче зайчето Питър е решило да завладее и големия екран и сме сигурни, че ще го направи с лекота.

Пакостливият и авантюристичен герой, завладял сърцата на поколения читатели, получава своята главна роля в собствена комедия. Питър не е просто заек. Той е бунтовник, който нарушава всички правила. Той е също толкова непокорен, колкото и очарователен и не мисли особено много за спазването на правилата. Той е по-смел и далеч по-предпазлив от сестрите си, но в дългото ухо има само пакости, които редовно създават хаос. Живее със семейството и приятелите си, които са разнообразна група от животни, която включва дори лисица. Особено засегната е зеленчуковата градина на г-н Макгрегър, в истинския смисъл на думата, откритата храна за Питър. Въпреки забраната на майка си, той се промъква в нея, защото там има прекрасни моркови и зеле, но разбира се, хората не обичат животните да нападат плодовете на техния труд. Огромният конфликт между хората и животните обаче заплашва да ескалира, когато се намесва съседка Бий. Войната между заека и човека започва в живописния квартал „Лейк“, но ще достигне до Лондон.

Какво ще стане след това можете да разберете от 30-ти март на големия екран с филма „Зайчето Питър“. Родната звезда Орлин Павлов великолепно пресъздава на български език необуздания дух и игрив чар на зайчето Питър. Зрителите ще чуят и гласовете на Августина-Калина Пламен Петкова (Бея), Борис Кашев (Томас), Константин Икономов (Бебо Бенджамин), Дайяна Димитрова (Флопси), Велислава Маринкова (Мопси), Мария Пенчева (Пухинка).



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град