любими герои

Начало | любими герои | Зайчето Чарли ще е новият любим приятел на българските деца

Зайчето Чарли ще е новият любим приятел на българските деца

Аз детето | 2018-07-10

Зайчето Чарли ще е новият любим приятел на българските деца

Той говори на френски, холандски, руски, хърватски, иврит, но идва от Германия! Не, това не е някой много умел преводач в телевизията или в книгите. Той е палаво момченце на 3-4 годинки със заешки уши и пухкава опашка. Всъщност той си е просто един заек, но несъмнено ще стане един от любимите ви герои! Наскоро той проговори и на български и несъмнено всеки един от вас ще го хареса. Първоначалната идея на неговата създателка, германската художничка Ротраут Сузане Бернер, е била Чарли да забавлява по-малките дечица, но той е създаден с толкова вдъхновение, че се харесва дори и на възрастните! Чарли е идеален партньор в приказките за лека нощ или пък, когато имате нужда от леко, забавно и интересно приключение под формата на книга!

Чарли би могъл да развесели всеки момент и да го превърне в истинско вълшебство. Независимо дали пътувате към училище, на екскурзия, чакате вечерята да стане готова или просто навън е дъждовен ден. Чарли винаги ще ви дойде на помощ и ще направи деня ви прекрасен! Само трябва смело да разгърнете една от неговите книжки и илюстрациите и историите ще ви грабнат и завлекат в света на въображението моментално.

Зайчето е обичано от всички, защото много прилича на всяко малко дете! Той не обича да става сутрин и прави всякакви бели само и само за да остане още в леглото! Той обича да ходи на пазар, за да може незабелязано да напълни количката с шоколади и бонбони. А какво ще кажете да си организирате Коледа в средата на лятото? Всичко това и още много е възможно заедно със зайчето Чарли! Пътуване с влак, гостуване на баба Никел на село, събиране на морковчета от градината – тези неща може и да изглеждат като обикновени дейности, но в компанията на Чарли се превръщат в исторически приключения. Най-хубавото от всичко е, че докато се забавлявате ще научавате и интересни и полезни неща, като например какво се прави, ако се изгубите в магазина. Дори и да знаете това е хубаво да си го припомните или пък как се отглеждат най-големите и сочни моркови – кой знае един ден дори и това може да се окаже полезно!

Искате ли да се запознаете и с други любими герои животинчета, тогава вижте:
Лупо и Тумба ще отговорят на всеки ваш въпрос
Питър – интересната история на световноизвестното английско зайче
Слонът Елмър ни учи, че не е лошо да си различен!
Хайде да приключенстваме с Таласъмчо!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град