Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Злополучията стават още повече, а историята става още по-заплетена с втория сезон на „Поредица от злополучия“

Злополучията стават още повече, а историята става още по-заплетена с втория сезон на „Поредица от злополучия“

Аз детето | 2018-02-23

Злополучията стават още повече, а историята става още по-заплетена с втория сезон на „Поредица от злополучия“

„Ако обичате истории с щастлив край, ще е по-добре да зачетете някоя друга книга. В тази книга не само че няма щастлив край, но няма и щастливо начало, а и по средата има твърде малко щастливи неща.“. Кажете ни как да не харесаш книга, която започва така. Свикнали сме в приказките всичко да е прекрасно, да има смели принцове и щастливи принцеси и в крайна сметка доброто винаги да побеждава. Да, това е наистина важно, но понякога човек иска да прочете и нещо по-различно, нещо по-необичайно, особено след като е изчел всички възможни приказки. Точно тук идват „Поредицата от злополучия“ на Лемъни Сникет. Предполагаме, че от вас има поне един фен на книжките, нали?

Те всъщност толкова се харесват на света, че по тях са направени няколко филма и един сериал. При това сериалът беше направен съвсем скоро, което както се досещате най-малкото означава невероятни специални ефекти, защото историята вече си я има. Първият сезон беше изключително успешен и ако все още не сте го гледали то имате време да наваксате. Струва си! Дори можете да го гледате заедно с мама и татко или пък баба и дядо, защото е така направено, че се харесва на хора от 5 до 105 години. Има неща, които биха разбрали само възрастните и неща, които биха разбрали само децата, което означава, че дори ще можете да си го обсъждате след това.

За това колко интересен е „Поредица от злополучия“ на Netflix говори и успехът на трейлъра за втория сезон. Той е най-успешният и най-гледаният за тази година от всички сериали и въобще хората по света са много развълнувани и го очакват с нетърпение. Както вече разбрахте – в основата на оригиналната поредица на Netflix са прочутата бестселър-поредица на Лемъни Сникет (писателски псевдоним на Даниел Хандлър), която продължава изследването на специфичния мрачно-комедиен тайнствен свят на въображението. Вторият сезон ще се състои от десет едночасови епизода и премиерата му ще бъде в целия свят през пролетта на 2018 в програмата на Netflix.

Поредица от злополучия“ проследява трагичната съдба на сирачетата Бодлер – Вайълет, Клаус и Съни и техните невероятни сблъсъци със зловещо-шантавия граф Олаф, който ще направи всичко по силите си, за да заграби наследството на горките самотни деца. Разкривайки различните му превъплъщения и дегизировки, сираците постепенно откриват следи, които водят до тайнствената смърт на техните родители, връзки с някаква мистериозна организация и започват да отключват дълго пазени семейни тайни. Това е, повече няма да ви разкриваме, за да можете като нас да очаквате втория сезон с нетърпение. Пък защо не и дори да го обсъдим след това...



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град