новини детски

Начало | новини детски | „Зомбита 2“ те предизвиква: запиши своя най-дълъг върколашки вой и се включи в световното предизвикателство

„Зомбита 2“ те предизвиква: запиши своя най-дълъг върколашки вой и се включи в световното предизвикателство

Аз детето | 2020-01-31

„Зомбита 2“ те предизвиква: запиши своя най-дълъг върколашки вой и се включи в световното предизвикателство

Разбрахте ли вече? Сийбрук ще бъде разтърсен отново! След като приеха зомбитата... е почти ги приеха, в продължението на хитовия филм на Дисни от 2018 ще се случи нещо още по-интересно, всъщност няколко неща. Но нека караме подред! „Зомбита 2“ всъщност ще започне там където ни остави. Гимназия Сийбрук се подготвя за най-голямото събитие на годината, бала. И очаквано в училището пълно с мажоретки и зомбита все нещо ще се обърка. Този път обаче в цялата работа ще са намесени и глутница върколаци ученици, които ще дойдат в града и то с не особено приятелски намерения.

Междувременно Зед, футболистът зомби и популярната мажоретка Адисън най-накрая се радват на любовта си свободно и се надяват да съберат заедно зомбита и мажоретки за най-прекрасната вечер в училищния им живот. Това обаче ще стане доста трудно, когато върколаците... имат своите планове. Така накрая още веднъж училището е разделено и една нощ, която трябва да обедини учениците, изглежда е най-голямото предизвикателство досега, което ще ги раздели.

Разбира се това е само началото, най-накрая ще научим защо косата на Адисън е такава, каквато е, докато очакваме още по-хитови песни, танцови сцени и драми, но сега с малко вълчица нюх в цялата работа. И докато говорим за вълци е време да ви кажем и най-вълнуващата новина. По повод световната премиера на филма на 14 февруари Дисни отправя към феновете едно върколашко предизвикателство. Имате ли необходимото, за да виете като върколак? Можете ли да го направите за най-дълго време? Запишете видео на вашия вой и го изпратете на Z2Awoo.com за шанс да спечелите страхотен награден пакет. Пакетът съдържа цял куп страхотен мърч от „Зомбита 2“ и за да го получите, трябва да пуснете на свобода вътрешния си вълк!

25 амбициозни „върколаци“ ще спечелят и вие можете да сте един от тях! Конкурсът е до 2-ри февруари, така че побързайте! Можете да качите своето видео и да получите повече информация от тук, но най-важното, което трябва да знаете е, че видеото ви трябва да е не повече от 200 MB и трябва да съдържа само вашия вой. Без уводи, говорене или музика! Успех!



Коментари
1 коментар

Венета Данаилова, 13 г.,

Публикувано на 20.11.2020

Вече гледах супер е .

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град